20200109_230715
WENSVLAG SLINGER MAKEN TEABAG-MIXED MEDIA
Heb je mijn post over teabags en wensvlaggetjes gezien?
Ik beloofde toen dat ik een workshop ging organiseren waarin ik je laat zien hoe je zelf sjablonen maakt, hoe je used teabags omtovert tot een mooi teer kunstwerkje op miniformaat en hoe je daarmee bijvoorbeeld een slinger maakt met wensvlaggetjes waarmee je jouw wensen of je intenties de ruimte geeft. Je kunt ze ook gebruiken als kaartje met een mooie wens erop voor jezelf, voor iemand die je lief is of ze aan een cadeautje hangen. Mogelijkheden genoeg.
We gaan zelf sjablonen maken, aan de slag met theezakjes, verf, stempels en andere materialen.
Het wordt een lekkere ontspannen workshop waarin plezier in het proces de boventoon voert en jij tot slot met een stel hele leuke kleine werkjes naar huis gaat.
Ik hoop dat jij erbij bent!
 Koffie thee en iets lekkers staan klaar.
De kosten incl. materiaal zijn 40 euro.