Ik manifesteer het licht in mij

VEDIC ART HET 12e PRINCIPE

LEVEN EN CREËREN VANUIT JE ESSENTIE, DAT IS WAARVOOR WE HIER GEKOMEN ZIJN

In deze vierdaagse cursus schilder je vanuit het donker naar je eigen licht. Vanuit de stilte in jezelf, geworteld in de aarde kom je in beweging en zoek je je weg naar het licht, net als de lotusbloem die vanuit de modder haar weg omhoog zoekt om haar schoonheid ten volle te kunnen laten stralen.

Je werkt 4 dagen door op een groot doek. Daarnaast neem je ook wat kleinere doeken mee en natuurlijk de rest van je schildermaterialen.

Het doorwerken op één doek brengt je focus en geeft je de kans om alle lagen in het proces zichtbaar te maken en met elkaar verweven te laten raken. Het brengt je bij je innerlijke oneindige stilte waarvanuit alles kan ontstaan. Je bent nooit wezenlijker jezelf dan wanneer je stil bent.. Vanuit die stilte volg je de impulsen om op je doek in beweging te komen en stap na stap, penseelstreek na penseelstreek wordt jouw werk doordrenkt met jouw energie en mag het uiteindelijk stralen in het licht..

Ik maakte kennis met deze mooie verdiepingscursus bij Maryse Alen, de pionier die al in diverse landen Vedic Art op de kaart zette en al velen inspireerde om te schilderen vanuit onze innerlijke bron van diep weten. 

Ik nodig jou van harte uit om deel te nemen aan deze mooie verdiepingcursus waaraan iedereen kan meedoen die eerder een basiscursus heeft gevolgd.

Je brengt je eigen materiaal mee en je lunch, voor koffie thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Kosten voor deze vierdaagse: 325 euro

kijk voor actuele data in de agenda

inschrijven

home

workshops