vedic art back to the point
Running free being myself and me

Je hebt de basiscursus en de vervolgcursus gedaan en je bent enthousiast geworden over wat Vedic Art jou brengt, in het schilderen en je persoonlijk leven. Je gaat op zoek naar meer..

In deze VERDIEPINGSCURSUS “Back to the point” maak je de reis over de River of Art terug vanuit de Eenheid naar het punt van stilte.

Je werkt 4 dagen door op een groot doek en kunt kleine werkjes gebruiken om je te helpen bij het vinden van antwoorden in het schilderen en in jezelf.

Vanuit de oneindige ruimte vind jij jouw positie en gaat van daaruit manifesteren. Je kijkt vanuit je overvieuw, speurt de horizon af en landt op je schilderij. Je verdiept het onderzoek naar wat jouw positie is, de antwoorden op je vragen vind je in de stilte, in jouw innerlijke bron van kennis. Jouw schilderij ontvouwt zich en jij ontwikkelt je schilderen en je bewustzijn gaandeweg. Je positie is steeds een momentopname vanuit het nu. Jij stroomt mee met het schilderproces en het leven en hebt steeds de keus welke de volgende stap  voor jou de juiste is.

Deze cursus brengt verdieping, zowel in je schilderproces als in je bewustzijn. De 17 principes vloeien meer en meer over in jouw leven, hoe je jezelf manifesteert en het schilderen helpt je daarbij. Je brengt in beeld wat je diep van binnen weet je dat gaat je steeds gemakkelijker af. De verdieping brengt je tot grote hoogte en je weet dat je altijd weer mag landen en jezelf verankeren in de positie die je nu inneemt.

En natuurlijk ben ik op de achtergrond aanwezig om je begeleiding te bieden waar je dat nodig hebt.

Je kunt deelnemen als je de basis en de vervolgcursus hebt afgerond.

MATERIAAL:  Je hebt voor deze cursus 1 groot doek (wat groot is voor jou) nodig waar je de hele cursus op doorwerkt en je brengt wat kleinere formaatjes mee als aanvulling. Je brengt je verf, kwasten en ander materiaal mee mee dat je voor de basiscursus hebt aangeschaft.

Het atelier is open van 10.00 – 16.00 uur

Deze cursus bestaat uit 4 dagen

Kosten Back to the point: 325 Euro

Je brengt je eigen lunch mee. Koffie thee en lekkers zijn hier aanwezig.

Kijk voor de data in de agenda van Amarinde

AANMELDEN klik hier of bel me voor meer info: 0618661621

 

 

 

 

Vedic Art Back to the point