PORTRET SCHILDEREN

Acrylic painting

In deze workshop maak je een begin met portretschilderen op een intuiïtieve basis. Je krijgt tools om met een portret aan de slag te gaan en je eigen drempel te verlagen als het gaat om het schilderen van gezichten.

Jarenlang had ik een hele bemoeizuchtige stem in mijn hoofd die me steeds vertelde dat portretschilderen veel te moeilijk voor me was. Maar toen ik de juiste tools in handen kreeg merkte ik dat ik het zeker wel kon. Toen de drempel eenmaal over was durfde ik steeds meer en kreeg ik door ervaring steeds meer resultaten waar ik blij van word.  

Als je in gedachten houdt dat het om de reis gaat en niet om het doel, kan je plezier houden in het ontdekken en experimenteren met portretten schilderen.

Breng die hinderlijke stem die jou tegen houdt tot zwijgen en  begin gewoon! Ik help je op weg en loop waar nodig met je mee in jouw proces..

Voor actuele data kijk in de agenda

inschrijven

home

workshops