Overnachten bij Amarinde

Volg je een cursus of wil je blijven slapen voor of na een workshop, dan kan je gebruik maken van ons zelfstandige appartement met eigen badkamer/toilet en een keukentje waarin je je eigen maaltijden kunt bereiden.

logeren bij Amarinde

Welkom in het appartement van Amarinde

Alles is hier aanwezig zoals beddengoed en textiel, het enige wat je zelf verzorgt zijn je maaltijden en je drankjes.

Je slaapt lekker aan de tuinzijde van het huis waar het heerlijk rustig is en tegelijk ben je in de stad met zijn vele terrasjes en gezellige winkels.

Rondom Bergen op Zoom is genoeg gelegenheid om de natuur in te gaan. Het Halsters laag, Natuurgebied de Melanen met de Mozesbrug, De Kraaijenberg, Lievensberg, De binnenschelde en op Tholen zijn diverse strandjes waar je kunt zwemmen bv bij Sint Maartensdijk.

De bioscoop, theater de Maagd, museum Het Markiezenhof, kunstgalerie Arsis en ook alle winkels en supermarkten zijn op loopafstand van Amarinde.

Het appartement beschikt over wifi , er is geen tv 

Er is een eigen dakterras waar je in de zomer lekker je ontbijtje buiten kunt opeten of in de avond je drankje kunt doen in de buitenlucht.

Voor een overnachting betaal je 50 euro per nacht. Er komen verder geen kosten bij. Het appartement is alleen beschikbaar voor cursisten van Amarinde

Informeer hier naar de beschikbaarheid