banner webpagina di do avond

Vrij Intuïtief Schilderen: wil je kennis maken met Intuïtief Schilderen of heb  of ben je na een cursus/workshop zo enthousiast geworden dat je vaker wilt schilderen, of ben je gewoon op zoek naar een schildermogelijkheid bij jou in de buurt? Kom dan lekker vrij Intuïtief Schilderen bij Amarinde.

Je werkt op eigen initiatief aan jouw eigen werk en krijgt begeleiding en schilderinspiratie/schildertechnieken daar waar jouw persoonlijke behoefte ligt. Je gaat je eigen manier van schilderen vinden en ontwikkelt je steeds verder. 

Iedere donderdagavond 19.30 – 21.30 uur 

 

Hoe werkt het?

10 rittenkaart 1 stuk

Je koopt een 10 strippenkaart voor 100 euro, bij aankoop contant af te rekenen, kosten 10 euro per avond. 

Deze 10 strippenkaart is persoonsgebonden en is vanaf de datum van 12 lesweken geldig.  Kan je een keer niet dan zeg je minimaal een dag tevoren af. Je kunt in diezelfde week eventueel op de andere schilderavond je les inhalen. Je kunt dus in 12 lesweken twee keer niet komen zonder kosten, kom je vaker niet dan betaal je voor de lesavonden die je niet afneemt.

Reden dat je je kaart in 12 weken opmaakt is dat ik een plek voor je reserveer in het atelier. Op die tijden kan ik geen andere cursist aannemen.

Je brengt je eigen materiaal mee, koffie thee en iets lekkers krijg je hier.

Weet je nog niet zeker of je schilderen leuk vindt en wil je een keer proefdraaien dan kan je eenmalig een avond los meedoen (kosten  voor de proefavond : 20 euro incl materiaal, als je zelf materiaal meebrengt op de proefavond dan betaal je 10 euro.)

Wat voor materiaal heb je nodig? klik hier 

Wil je zelf geen materiaal aanschaffen, dan kan je een leskaart nemen voor 150 euro en gebruik je materiaal uit het atelier.

Aanmelden klik hier of tel: 0618661621 

home