SCHILDER JOUW INNERLIJKE GODIN

Intuïtieve portretschildercursus in drie dagen

Invitation

Wil jij contact maken met je innerlijke godin en haar zichtbaar maken op je schilderij? Heb je het verlangen om een vrouwenfiguur te schilderen/ een portret te maken? 

Is er een stemmetje dat jou influistert dat je dat toch niet kunt?

In deze driedaagse cursus leer je hoe bv een mond is opgebouwd of een neus en je leert  trucjes waardoor het ineens veel gemakkelijker wordt om ze vorm te geven. 

In al de jaren dat ik cursus geef kom ik vaak mensen tegen die in hun intuïtieve werk mensfiguren en portretten tegenkomen. Op het moment dat het dan daadwerkelijk vorm moet krijgen begint ineens je innerlijke criticus te roepen: Dat kan ik toch niet, ik kan geen gezichten schilderen, ik heb de techniek niet in huis etc.. Allemaal redenen om er maar niet aan te beginnen en in de abstractie te blijven of er iets anders van te maken. Daar heb ik zelf ook jaren last van gehad.

Ik wilde tegemoet komen aan het verlangen van velen om toch een keer dat portret vorm te geven en ja het is wel fijn als je over wat tools beschikt om dat te doen maar wat nog veel belangrijker is is dat je jouw innerlijke criticus eens even de mond snoert en ervaart, hey, dat kan ik eigenlijk best! In deze cursus help ik jou over de drempel heen en ga je ervaren dat je het eigenlijk wèl kunt! Hoe mooi en bevrijdend is dat.

We oefenen met potloden 

Naamloos-2

en verf, eerst op papier

Naamloos-1

Via een geleide meditatie maak je contact met de godin in jou en ga je  intuïtief lekker spelen met kleuren die ze bij jou oproept op je schilderdoek. 

20171016_145251

20171017_155405

 

Laat jouw godin zichzelf gemakkelijk zien of wil ze een beetje geholpen worden en welk verhaal vertelt ze jou? Is er iets, een symbool, een woord, een teken dat haar verhaal versterkt?

Vaar lekker mee op jouw creatieve stroom en laat je verrassen door wat je ont-dekt

Kosten voor deze driedaagse workshop zijn 325 euro inclusief materiaal, koffie thee en lekkers. Lunch neem je zelf mee

Voor data zie de agenda

aanmelden

workshops

home