Vervolgcursus

De reis gaat verder..

20170125_160513

Zoals je in de basiscursus al leerde betekent Veda kennis en het herhalen van kennis, net als in de natuur in een telkens terugkerende cyclus. Door die herhaling, telkens vanuit het nu bezien en met de ervaring die je nu hebt, vindt de verdieping plaats.

In de vervolgcursus doorloop je alle stappen opnieuw. Je kennis verdiept zich en jouw persoonlijke stijl kan zich verder ontwikkelen. Jezelf ontwikkelen is een circulair proces. Is de cirkel rond, dan start je weer een nieuwe cyclus. Het leuke is dat je alle kennis die je al in je rugzak hebt zitten gaat gebruiken in de volgende ronde en zo til je jezelf steeds een niveau verder omhoog.

Je gaat jouw authentieke manier vinden om je beelden de vrije loop te laten en Vedic Art zal zich verder en dieper  in je leven integreren. In de cursus maak je kennis met de toevoegingen  van Curt Källman op de principes. Je gaat oplossingen vinden in jezelf en er is voldoende gelegenheid voor persoonlijk begeleiding als je daar prijs op stelt.

Je zult merken dat je duidelijker wordt in het maken van keuzes en het vinden van antwoorden op je vragen in jezelf, wordt onderdeel van jouw vrij stromende energie.

Je kunt deelnemen aan de vervolgcursus als je de basiscursus hebt gevolgd.

MATERIAAL:  Je gebruikt in principe dezelfde materialen als in de basiscursus. Klik hier voor de materiaallijst. Je beslist zelf of er misschien doeken zijn uit de basiscursus waar je op door wilt werken. Wie weet is er een werk bij dat zijn functie gehad heeft en is het tijd voor een verdiepende laag. Ook kan het zijn dat je behoefte hebt aan wat duurzamer materiaal. Geef hier dan gehoor aan. Voel zelf wat je nodig hebt en zorg dat je voldoende materiaal bij je hebt.

Het atelier is open van 10.00 tot 16.00 uur

Deze cursus bestaat uit 5 dagen

Kosten vervolgcursus: 275,- Euro

Je brengt je eigen lunch mee. Koffie thee en iets lekkers zijn hier aanwezig

Kijk voor de data in de agenda van Amarinde.