vedic art back to the point
Running free being myself and me

In deze VERDIEPINGSCURSUS “Back to the point” maak je de reis over de River of Art terug vanuit de Oneindigheid naar het punt van stilte.

Je werkt 4 dagen door op een groot doek en kunt kleine werkjes gebruiken om je te helpen bij het vinden van antwoorden in het schilderen en in jezelf.

Vanuit de oneindige ruimte vind jij jouw positie en gaat van daaruit manifesteren. Je verdiept het onderzoek naar wat jouw positie is, daarbij stel je jezelf vragen en vindt de antwoorden in de stilte, in jouw bron van kennis binnenin d.m.v een zelfrefererende dialoog. Je leven ontvouwt zich en jij ontwikkelt je gaandeweg. Je positie is steeds een momentopname vanuit het nu. Jij stroomt mee met het schilderproces en het leven en hebt steeds de keus welke de volgende stap  voor jou de juiste is.

Deze cursus brengt verdieping, zowel in je schilderproces als in je bewustzijn.

Je kunt deelnemen als je de basis en de vervolgcursus hebt afgerond.

MATERIAAL:  Je hebt voor deze cursus 1 groot doek (wat groot is voor jou) nodig waar je de hele cursus op doorwerkt en je brengt wat kleinere formaatjes mee als aanvulling. Je brengt je verf, kwasten en ander materiaal mee mee dat je voor de basiscusus hebt aangeschaft.

Het atelier is open van 10.00 – 16.00 uur

Deze cursus bestaat uit 4 dagen

Kosten Back to the point: 275,- Euro

Je brengt je eigen lunch mee. Koffie thee en lekkers zijn hier aanwezig.

Kijk voor de data in de agenda van Amarinde

AANMELDEN klik hier of bel me voor meer info: 0618661621