Libération

Na een heerlijke warme zomer met veel zon volgt nu de herfst, de tijd waarin de natuur je laat zien hoe je kunt loslaten. Het is belangrijk deze cyclus van de natuur te volgen. Je kunt niet eindeloos door blijven gaan want dan raak je uit balans. Loslaten kan zo bevrijdend werken, het brengt je bij de rust in jezelf. Je maakt ruimte voor wat nu voor jou van belang is, ruimte voor nieuwe plannen en ideeën. 

In deze herfstworkshop intuïtief schilderen mag je even helemaal lekker bij jezelf zijn en kan je loslaten wat je (vandaag) niet nodig hebt. 

Ik bied je een mooie meditatie aan waarin je de rust in jezelf op kunt zoeken. Daarna kom je in beweging op je doek en kan je experimenteren en spelen met verf en andere materialen. Alles zonder verwachting, zonder oordeel. Gewoon omdat het kan, omdat het leuk is, omdat het heerlijk rustgevend is.

Gun jij jezelf een dag helemaal voor jou, waarin je vanuit de rust lekker aan de gang kunt gaan met verf en kwasten op jouw tempo en jouw manier? Kom dan naar deze herfstworkshop. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring met schilderen hebt.

Een gezonde lunch en koffie, thee en iets lekkers zijn inbegrepen in de prijs.

Je betaalt voor deze workshop 65 euro waarvan 15 euro bij inschrijving en de rest contant op de dag zelf.

Inschrijven klik hier