aaa

loods 82 A

SCHILDERIJ VAN DE MAAND:

Klik hier voor meer info

Mercie maman

Merci Maman

Bekijk meer van mijn werk in onderstaande Galerij

Scrol door de schilderijen heen hieronder:

Door op een van onderstaande afbeeldingen te klikken kan je de werken in een groter formaat bekijken.

Heb je interesse in een van de schilderijen bel dan met 06-18661621 of mail naar amarinde-mireille@outlook.com

Klik hier voor de prijzen van de schilderijen

Portretten

In mijn portretten probeer ik de energie van de geportretteerde te vangen. Als ik een portret maak van iemand die ik niet ken zal ik daarom vragen stellen en zo mogelijk persoonlijk kennis maken, foto’s nemen maar ook vragen om een aantal bestaande foto’s die spontaan genomen zijn. Vervolgens ga ik aan de slag. 

Mocht je interesse hebben dan aarzel niet om me te benaderen via het contactformulier dan overleggen we over je wensen en wie weet heb jij over een tijdje een portret van iemand die je lief is aan de muur..

 VEDIC ART   

 

Kunstreis van de ziel

In de kunstreis van de ziel schilderde ik door alle levensfasen heen naar aanleiding van een cursusjaar op De kleine Tiki. Ik nodigde mezelf uit om na elke lesdag een werk te maken van 50 x 50 cm n.a.v. het lesmateriaal en een hoofdstuk uit het boek Dagboek van de ziel van Bertie Hendriks.  De uiteindelijke serie van 16 werken zie je hieronder:

Hieronder een filmpje over hoe een van mijn Vedic Art werken is ontstaan:

LEVENSKUNST

In mijn levenskunst werk ik thema’s uit die in mijn leven spelen. Ik werk driedimensionaal op doek, vaak met voorwerpen uit de natuur of “objects trouvé”. Ook werk ik nu en dan met klei. Doel van mijn werk is bewustwording: Laat het leven niet door je vingers glippen. Laat het leven door je handen gaan.

Op verzoek maak ik geboorte-schilderijtjes of werk met een betekenis voor jou of iemand die je dierbaar is.. bel me: 06 18661621

ART JOURNAL

Soms heb ik zin om lekker te freewheelen. Een Art Journal is dé plek om lekker te kunnen aanrommelen en vorm te geven aan je gevoel van het moment. Ik kan het je aanraden een Art Journal te beginnen. Het is heerlijk om te doen en je komt even helemaal bij jezelf zonder in woorden te hoeven vangen wat je voelt, niet weer in je hoofd te gaan zitten  maar in plaats daarvan af te dalen naar de geborgenheid van je binnenkamer en daar in de stilte te vertoeven om de antwoorden te vinden in je innerlijke rijkdom.

home