DIRECT BELLEN: 0618661621 / +31618661621

E-MAIL: amarinde-mireille@outlook.com 

ADRES ATELIER: Verduinsbos 29, 4661 NT Halsteren

vermeld in je mail even:

1 Je naam en e mailadres,

2 voor welke workshop/cursus je wilt inschrijven (met de startdatum) of stel jouw vraag

Je krijgt dan z.s.m. antwoord

 BETALINGSGEGEVENS en algemene voorwaarden voor deelname: 

Je inschrijving voor een workshop of cursus bij Amarinde is definitief  op het moment dat je een aanbetaling hebt gedaan op:

rekeningnummer:  NL25 ABNA 0479 8650 27 

t.n.v: M. Corsten

o.v.v: je naam en aanvangsdatum van de cursus.

(Voor een cursus is het voorschot 50 euro, voor een workshop 25 euro. ) De rest van het bedrag maak je ten laatste over 14 dagen voor aanvang van de cursus/workshop.

Restitutie:

Meld je je af voor deelname dan krijg je tot 4 weken voor aanvang het hele bedrag terug, minus de inschrijfkosten, *deze blijven dan staan voor deelname aan een volgende cursus/ workshop of kan je besteden als cadeaubon. Meld je je af tot 14 dagen voor aanvang dan krijg je 50% van het lesgeld terug( *minusinschrijfgeld).  Daarna ben je het hele bedrag verschuldigd. (In overleg kunnen we dan kijken of je deel kunt nemen aan een andere activiteit bij Amarinde.)

Afzegging van de activiteit door Amarinde:  In geval van afzegging van een activiteit door Amarinde, zal een alternatief tijdstip worden aangeboden en blijft deelname aan de cursus geldig of je krijgt je (aan) betaling teruggestort.

 Amarinde neemt geen verantwoordelijkheid voor afmelding door algemene levensrisico’s zoals  verkeershinder, autopech, kortdurende ziekte etc. Als je tijdens de cursus besluit om af te breken, kan je geen aanspraak maken op terugbetaling van het lesgeld.

Als deelnemer aan een activiteit bij Amarinde draag je zelf de verantwoording voor jezelf en je eigen handelen.  De cursussen en workshops zijn niet bedoeld als therapievorm.  Je dient ook zelf zorg te dragen voor je eigen verzekeringen. 

Veranderingen voorbehouden

 Amarinde op You Tube

Amarinde op Facebook

Amarinde op Instagram