aaa

loods 82 A

Amarinde is te vinden aan het Sappeurhof Bergen op Zoom. zie verderop deze pagina voor de routebeschrijving.

VOOR CONTACT – INSCHRIJVEN – CADEAUBON BESTELLEN:                    vul je onderstaand contactformulier in. Vermeld de cursus of workshop van je keuze of stel je vraag in het vakje: BERICHT.  Je krijgt dan z.s.m. antwoord.

JE KUNT ME OOK DIRECT BELLEN: T 06 18661621   (+31 618661621) 

Lees voor je je inschrijft even de algemene voorwaarden voor deelname hieronder even door.

CONTACTFORMULIER (veld met * is verplicht)

Kom je van ver: dan kan je Overnachten bij Amarinde: We hebben een zelfstandig appartement waar je met 1 a 2 personen kunt overnachten. Eigen keuken, badkamer en dakterras. Informeer naar de mogelijkheden: 0618661621

Corona:  Momenteel plan ik hele kleine groepjes in, maximaal 3 deelnemers. Er is voldoende ruimte om afstand te houden van elkaar. Ik ga ervan uit dat iedereen verantwoording neemt voor zichzelf en de andere deelnemers in de groep. Het atelier reken ik niet tot een ruimte waar het nodig is een mondkapje te dragen.

Mocht het algemene beleid aangepast worden dan beweeg ik mee in wat verstandig en verantwoord is.  

 

Algemene voorwaarden voor deelname: 

Uitzondering op de algemene voorwaarden voor restitutie geldt voor corona gerelateerde omstandigheden. 

Door je on line aanmelding voor een cursus of workshop bij Amarinde verbind je, je aan deelname.  Je inschrijving is definitief  op het moment dat je een aanbetaling hebt gedaan (bij inschrijving te voldoen) op rekeningnummer  NL25 ABNA 0479 8650 27  t.n.v. M. Corsten ovv je naam en aanvangsdatum van de cursus. (Voor een cursus is het voorschot 50 euro, voor een workshop 25 euro. ) De rest van het bedrag maak je ten laatste over 14 dagen voor aanvang van de cursus/workshop.

Restitutie:

Meld je je af voor deelname dan krijg je tot 4 weken voor aanvang het hele bedrag terug, minus de inschrijfkosten, *deze blijven dan staan voor deelname aan een volgende cursus/ workshop of kan je besteden als cadeaubon. Meld je je af tot 14 dagen voor aanvang dan krijg je 50% van het lesgeld terug( *minusinschrijfgeld).  Daarna ben je het hele bedrag verschuldigd. (In overleg kunnen we dan kijken of je deel kunt nemen aan een andere activiteit bij Amarinde.)

Afzegging van de activiteit door Amarinde:  In geval van afzegging van een activiteit door Amarinde, zal een alternatief tijdstip worden aangeboden en blijft deelname aan de cursus geldig.

 Amarinde neemt geen verantwoordelijkheid voor afmelding door algemene levensrisico’s zoals  verkeershinder, autopech, kortdurende ziekte etc. Als je tijdens de cursus besluit om af te breken, kan je geen aanspraak maken op terugbetaling van het lesgeld.

Als deelnemer aan een activiteit bij Amarinde draag je zelf de verantwoording voor jezelf en je eigen handelen.  De cursussen en workshops zijn niet bedoeld als therapievorm.  Je dient ook zelf zorg te dragen voor je eigen verzekeringen.

Meebrengen van huisdieren Regelmatig krijg ik de vraag of het toegestaan is de hond mee te brengen naar de cursus of het appartement: Nee, dat is helaas niet toegestaan. Reden is dat er hier meerdere mensen in het atelier en appartement zijn die niet allemaal blij worden van een hond en/of een allergie hebben. 

Veranderingen voorbehouden

Wil je eerst meer lezen over de cursus/workshop van jouw keuze? klik dan op een van de buttons links van de pagina

Voor aanbod en prijzen van alle activiteiten klik op: aanbod/prijzen

ADRES AMARINDE: 

Sappeurhof (er is geen huisnummer) 4611 Bergen op Zoom

Postadres: Moeregrebstraat 76 4611 JD Bergen op Zoom

ROUTEBESCHRIJVING:

klik op onderstaand kaartje en plan je eigen route naar Amarinde

bij bestemming invoeren: sappeurhof 4611 Bergen op Zoom

sappeurhof bergen op zoom 001

De praktijk van Amarinde is gevestigd achter mijn woonhuis dat ligt aan de Moeregrebstraat 76, 4611JD Bergen op Zoom. Het handigst is te parkeren en dan direct naar de ingang te lopen van de praktijk die zich aan het Sappeurhof bevindt.

Het Sappeurhof kent geen huisnummers omdat het enkel toegang biedt tot de tuinen van de omliggende huizen. Op onderstaand kaartje zie je  waar je kunt parkeren en hoe je via de rode pijlen de praktijk/het atelier van Amarinde bereikt:

Amarinde plattegrond 002

Parkeren kan op het Sappeurhof of op Noordzijde Haven Bergen op Zoom

 

 


 
Amarinde op You Tube

Amarinde op Facebook