aaa

in het atelier van Amarinde

 

ADRES ATELIER: Sappeurhof Bergen op Zoom Let op: het atelier heeft geen huisnummer. Je kunt het adres gewoon invoeren in je routeplanner zonder huisnummer. 

LOGEERADRES:  Moeregrebstraat 76 4611 JD Bergen op Zoom (alleen voor overnachten cursisten) Routekaartje vind je onderaan deze pagina

DIRECT BELLEN: 0618661621   /   +31618661621

CONTACT – INSCHRIJVEN – CADEAUBON BESTELLEN:                  

Vul  onderstaand contactformulier in. Vermeld de cursus of workshop van je keuze of stel je vraag in het vakje: BERICHT.  Je krijgt dan z.s.m. antwoord.

Lees voor je je inschrijft even de algemene voorwaarden voor deelname hieronder even door.

CONTACTFORMULIER (veld met * is verplicht)

Kom je van ver: dan kan je Overnachten bij Amarinde: We hebben een zelfstandig appartement waar je met 1 a 2 personen kunt overnachten. Eigen keuken, badkamer en dakterras.  Klik op Overnachten bij Amarinde  en/of Informeer naar de mogelijkheden: 0618661621

Corona: Ik ga ervan uit dat iedereen verantwoording neemt voor zichzelf en de andere deelnemers in de groep. 

Mocht het algemene beleid aangepast worden dan beweeg ik mee in wat verstandig en verantwoord is.  

Betalingsgegevens en Algemene voorwaarden voor deelname

Uitzondering op de algemene voorwaarden voor restitutie geldt voor corona gerelateerde omstandigheden. 

Door je on line aanmelding voor een cursus of workshop bij Amarinde verbind je, je aan deelname.  Je inschrijving is definitief  op het moment dat je een aanbetaling hebt gedaan (bij inschrijving te voldoen) op rekeningnummer  NL25 ABNA 0479 8650 27  t.n.v. M. Corsten ovv je naam en aanvangsdatum van de cursus. (Voor een cursus is het voorschot 50 euro, voor een workshop 25 euro. ) De rest van het bedrag maak je ten laatste over 14 dagen voor aanvang van de cursus/workshop.

Restitutie:

Meld je je af voor deelname dan krijg je tot 4 weken voor aanvang het hele bedrag terug, minus de inschrijfkosten, *deze blijven dan staan voor deelname aan een volgende cursus/ workshop of kan je besteden als cadeaubon. Meld je je af tot 14 dagen voor aanvang dan krijg je 50% van het lesgeld terug( *minusinschrijfgeld).  Daarna ben je het hele bedrag verschuldigd. (In overleg kunnen we dan kijken of je deel kunt nemen aan een andere activiteit bij Amarinde.)

Afzegging van de activiteit door Amarinde:  In geval van afzegging van een activiteit door Amarinde, zal een alternatief tijdstip worden aangeboden en blijft deelname aan de cursus geldig.

 Amarinde neemt geen verantwoordelijkheid voor afmelding door algemene levensrisico’s zoals  verkeershinder, autopech, kortdurende ziekte etc. Als je tijdens de cursus besluit om af te breken, kan je geen aanspraak maken op terugbetaling van het lesgeld.

Als deelnemer aan een activiteit bij Amarinde draag je zelf de verantwoording voor jezelf en je eigen handelen.  De cursussen en workshops zijn niet bedoeld als therapievorm.  Je dient ook zelf zorg te dragen voor je eigen verzekeringen.

Meebrengen van huisdieren Soms krijg ik de vraag of het toegestaan is de hond mee te brengen naar de cursus of het appartement: Nee, dat is helaas niet toegestaan. Reden is dat er hier meerdere mensen in het atelier en appartement zijn die niet allemaal blij worden van een hond en/of een allergie hebben. 

Veranderingen voorbehouden

Wil je eerst meer lezen over de cursus/workshop van jouw keuze? klik dan op een van de buttons links van de pagina

Voor aanbod en prijzen van alle activiteiten klik op: aanbod/prijzen

ADRES AMARINDE: 

Het atelier van Amarinde is gevestigd aan het Sappeurhof in Bergen op Zoom Hier kom je naartoe voor je cursus of workshop

Wil je blijven logeren dan vind je de ingang aan de Moeregrebstraat 76 4611JD Bergen op Zoom

Het Sappeurhof kent geen huisnummers omdat het enkel toegang biedt tot de tuinen van de omliggende huizen. Op onderstaand kaartje zie je  waar je kunt parkeren en hoe je via de rode pijlen de praktijk/het atelier van Amarinde bereikt:

Amarinde plattegrond 002

Parkeren kan op het Sappeurhof of op Noordzijde Haven Bergen op Zoom 

Sappeurhof (er is geen huisnummer) 4611 Bergen op Zoom

Postadres: Moeregrebstraat 76 4611 JD Bergen op Zoom

Tel: 0618661621

ROUTEBESCHRIJVING:

klik op onderstaand kaartje en plan je eigen route naar Amarinde

bij bestemming invoeren: sappeurhof 4611 Bergen op Zoom

sappeurhof bergen op zoom 001

 Amarinde op You Tube

Amarinde op Facebook

Amarinde op Instagram